Élet a tyúkudvarban

A blog szépe- Döntő

2015. április 13. 16:59 - Donkey Hote

Lezárult a verseny. 

Én nagyon élveztem. De tényleg. Szinte semmi dolgom nem volt, csak összeállítani, amit Ti már egyszer megcsináltatok. Szerintem nagyon szép tyúkok, kakasok indultak. Én nem tudtam volna egyedül dönteni. De itt voltatok Ti, akik eldöntöttétek.

Lettek tyúkok és lettek kakas továbbjutók között, akik most a döntőben vannak. Szerintem mindenkinek lesz esélye, hisz nagyon erős a verseny. 

A Ti dolgot ismét a szavazás lesz. Itt már arról kell döntenetek, hogy ki legyen a nyertes. A poszt alján van a megszokott szavazótábla. Döntsetek!

Az első nevezőnk Joci volt, és tyúkjai, kakasa. Az ő posztja: Joci tyúkjai- Szépségverseny első rész. Ott az Iker nevű tyúkja jutott tovább, akinek gyönyörű szakálla, és barna tolla van. 

joci_tyukjai-_masodik_1.jpg

Azután jött Ádám a tyúkjaival, kakasaival. Az ő posztja: Kukori, Hófehérke... Tiszta mesebeli táj!- Szépségverseny második rész. Ott egy Pötyi nevű, fekete, tanyasi tyúk jutott tovább. 

admin_tyukja.jpg

Azután következett Evelin. Az ő posztja: Sztárok a baromfiudvarban- Szépségverseny harmadik rész. Neki gyönyörű selyem, Brahma, Winedotte tyúkjai vannak. Nála volt a legszorosabb állás. evelin_tyukja_5.jpg

Azután következett Tibike. Az ő posztja: Főnix a repülő démon- Szépségverseny negyedik rész.Ő főnix és yokohama tyúkjaival, kakasaival indult. Nála a győztes a főnix kakasa lett. tibike_kakasa_2.jpg

Azután következett Ildikó a Brahma és Cochin tyúkjaival, kakasaival. Az ő posztja: Egy herceg a tyúkudvarban- Szépségverseny ötödik rész. Nála egy aranyos, babos Cochin nyert. Babynek hívják. baglyas_ildiko_tyukja_2c.jpg

Az utolsó nevezőnk Chickambria lett. Őneki Araucana tyúkjai, kakasai vannak. Az ő posztja: Chickambria védőszentje- Szépségverseny hatodik rész. Ő egy Marco Pollo nevű kakasát és egy Pötyi nevű tyúkját nevezte. Végül Pötyi nyert. 11144703_347120825485710_912383203_o.jpg 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://elet-a-tyukudvarban.blog.hu/api/trackback/id/tr947359998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.