Élet a tyúkudvarban

Az első születésnapunk

2015. április 18. 17:00 - Donkey Hote

Szóval egy évesek lettünk... 

Ezelőtt egy évvel sohasem hittem volna, hogy a blog megéri az első születésnapot. Akkor nem is tudom mi vitt rá, de elkezdtem. Egyszer sem bántam meg. 

De kezdjük az elején. Először a blogok.hu-nál próbálkoztam, de végül feladtam. Olyan kódokkal kellett volna boldogulnom, hogy az valami borzasztó... Az első nap feladtam. 

Másnap választottam a blog.hu-t. A Tyúkudvar blognak már jó régóta vagyok olvasója. Gondoltam, hogy megpróbálom én is. Szóval így lett a blog.hu a választásom... 

Semmi panaszom nem lehet, talán az, hogy még sohasem tettek ki a főoldalra. Aki regisztrált ide tuti tudja miről beszélek. Voltak már erős posztok is, és mégsem. 

Azután elkezdtem írni a posztokat. Olyan típusból vagyok, hogy nem gondolok előre, és nem gondolom át, hogy meg-e kéne azt csinálni... Szóval a blog is ilyen hirtelen ötlet volt. 

Rengeteget segített Rosa Rugosa a Tyúkudvar blog írója, Lidike a Falu Végi Kurta Porta blog írója, Tóth Péter az Én Vélemény és Város Ember blog írója és Chickambria a Chickambria Araucana Farm blog írója. Köszönet nekik!

Azért egy év alatt sok víz lefolyt a Dunán. Végignéztük a Brahma csirkéim fejlődését, tapasztalatokat gyűjtöttünk (én biztos). De a márciusi és júliusi jércéim, kakasaimét is. A fürjeimtől is rengeteget tanultam, de az, ami tuti megmarad az az, hogy mindenkit nagyon kell szeretni, mert senki sem fogja tudni mikor jön el a vég...

Anatómiáztunk, kotlóst ültettünk, versenyeztünk, tyúkot tojattunk, megfigyeléseket tettünk és még sok minden mást. De szerintem egy-egy dolog mindenkinek megmaradt ott benn, ha akarta, ha nem. Szerintem a Szinti, Picur, Sári, Malvina, Majti, Margitka, Zsebpityi, Tamarin és a Donkey Hote név mindenkinek ismerős. 

Nagyon fura lesz tíz év múlva az első posztokat végigolvasni. Igen, én hosszú távra gondolkozom és míg időmtől és tőlem telik én írni fogok nektek. Lehet, hogy lesznek bukkanók, kaptatók, hullámhegyek és hullámvölgyek, de reméljük megoldást keresünk minden problémára és együtt fogunk örülni minden jó dolognak. 

Június nem tudom hányadikán megcsináltam a blog facebook oldalát. Köszönjük szépen, már 118 oldalkedvelésünk van! Ott is rengeteg infót találni. Oda is szoktam néha firkantani. 

Nekem ez a blog nem csak a szabadidőm túlzását orvosolta, hanem rengeteg barátot is szereztem. Nagyon örülök neki... 

Én is készítettem nektek egy videót. Mivel ti is megleptetek az oldalkedvelésekkel, kommentekkel, ezért én is készítettem egyet nektek. Szerintem mindent elárul...

Ha valakinek valami nem tetszik és változtatni szeretne, szóljon, és megbeszéljük. A facebook címem: Hote Donkey, az emailcímem, vagy itt kommentbe! 

A szépségverseny holnapután lezárul. Kíváncsian várom az eredményeket... A kis japán családról lesz egy poszt, meg a Brahmákról is. De először a tojáslámpázásról... 

Remélem jövő ilyenkor is száz poszttal többet írhatok nektek... Köszönöm mindenkinek (magamnak is). Olvassatok minket továbbra is... 

DH

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elet-a-tyukudvarban.blog.hu/api/trackback/id/tr717361246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.